The owners of this 1970’s ranch-style home came to us in February of 2017 looking to finish their basement. The goal was to create a casual, livable space comfortable for adults and children, finished in a neutral color palette with pops of color, washable fabrics and layers of texture to add warmth.

Following are the design elements that were to be included:

  • TV area for kids
  • Recessed lighting throughout
  • Large egress windows
  • Versatile seating
  • Spacious bedroom
  • Workout room
  • Jack & Jill bathroom
  • Custom built-in closets

Before:

 

After:

This project took approximately one year from beginning to end, including all construction time. AsterHouse Design provided the floorplan design, finish selections, lighting, wallpaper, and furniture. The client used a combination of services, including Floorplan & Finishes and Furnishings Consultations.

For more information on this project; or do to something similar, please contact us at 785-587-0202 or info@asterhousedesign.com.

labels: Residential - Before & After, Residential Portfolio